Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Virrei Amat (771863) - Team XIII (1433726) » 289368118: T31/J4/VI

Liga 289368118 Información oficial sobre el partido 289368118 en Hattrick

04.09.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 4 / VI.258 (14576)

FC Virrei Amat Alineación oficial del equipo 'FC Virrei Amat' en el partido 3 - 1 Hotel Casona de Cefontes Alineación oficial del equipo 'Hotel Casona de Cefontes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Virrei Amat Alineación oficial del equipo 'FC Virrei Amat' en el partido 4 - 0 Hotel Casona de Cefontes Alineación oficial del equipo 'Hotel Casona de Cefontes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Virrei Amat

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Virrei s'avançava al marcador al minut 3, després d'un rebot que va caçar en Guillermo Suñer per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): En Valentin Choux va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Virrei va augmentar la diferència quan Archil Tsulaia no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19, Guillermo Suñer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mikko Kuula va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El jugador local Klaas-Eike Langhans per poc que no incrementa el marcador al minut 56. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mikko Kuula va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Valentin Choux de Virrei va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paolo Poletti de Virrei amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Hotel Casona de Cefontes

Goles Goles

  • 108 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Arnout Iser encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Joaquín Cogonbrellas només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 2 - 1.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 62 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Cefontes puguin veure en Avichay Weiss jugant de nou; ja que al minut 62 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Karsten Lingl el va substituir sense tenir temps d'escalfar.