Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Indis del Nat (492385) - IguanasFC (1455639) » 289363911: T31/J2/VI

Liga 289363911 Información oficial sobre el partido 289363911 en Hattrick

21.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / VI.183 (14501)

F.C.Txe Alineación oficial del equipo 'F.C.Txe' en el partido 1 - 0 Real Corchopan Alineación oficial del equipo 'Real Corchopan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Txe Alineación oficial del equipo 'F.C.Txe' en el partido 1 - 1 Real Corchopan Alineación oficial del equipo 'Real Corchopan' en el partido
Tiene un resultado normal 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,7 % 7,3 % 71,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Txe

Goles Goles

  • 186 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de F.C.Txe amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Claus Christoph Fischer-Fuerwentsches, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de F.C.Txe va anar a parar a la dreta de l'atac on en Kenny Hutson, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del F.C.Txe van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Renārs Sapelis, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Claus Christoph Fischer-Fuerwentsches va estar a punt d'acabar en gol al minut 79, però el porter visitant Pontus Olenfeldt va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 216 Minuto 81 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Tauno Peltomäki va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 81, i va passar la pilota a Jon Gereñu, però aquest no va encertar a marcar.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Claus Christoph Fischer-Fuerwentsches, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Diogo Silva de F.C.Txe es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 59 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Marco Töpferberg. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.
  • 306 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en 陈 (Chen) 彦祖 (Yanzu) ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Real Corchopan

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Leon Valdman després que el jugador de Corchopan li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.