Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sheffield United F.C (993737) - Pepe551 (311582) » 289363290: T31/J4/VI

Liga 289363290 Información oficial sobre el partido 289363290 en Hattrick

04.09.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 4 / VI.172 (14490)

Mi rock & roll actitud Alineación oficial del equipo 'Mi rock & roll actitud' en el partido 5 - 3 Cutty Dream Team Alineación oficial del equipo 'Cutty Dream Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mi rock & roll actitud Alineación oficial del equipo 'Mi rock & roll actitud' en el partido 2 - 0 Cutty Dream Team Alineación oficial del equipo 'Cutty Dream Team' en el partido
Tiene bastante suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mi rock & roll actitud

Goles Goles

  • 124 Minuto 18 (Gol de penalti): Corria el minut 18, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. actitud s'avançava en el marcador després que en Velumanickam Upadhayaya xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): actitud va augmentar la diferència quan Yiorgos Mantouvalos no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En Adónis Cerejeiro va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jörg Wuerfel, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a actitud.
  • 130 Minuto 81 (Gol de falta): Velumanickam Upadhayaya va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 81 que va ampliar l'avantatge pels locals: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Anders Svensson, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Timon Veldman al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gianluigi Starace va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El jugador local Paavo Pilto per poc que no incrementa el marcador al minut 40. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Timon Veldman va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després David Enrique Cologán de actitud va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yiorgos Mantouvalos de actitud la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

Cutty Dream Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Zeynal Turallı estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Cesare Magrini va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 37.
  • 116 Minuto 73 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 73 minuts quan Sven-Erik Stengaard va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Cesare Magrini, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 4 - 2.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 83 minuts, el tirador de faltes del Cutty va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Valentín Gotrano, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 60 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Sven-Erik Stengaard va intentar anar-se'n per velocitat al minut 60 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Olli Iivanainen de Cutty amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Amor Barbir.