Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MARY_ESTAS_MAS_SALIDA_KE_UN_MANDRIL (994789) - Fiebre de fútbol (307626) » 289362978: T31/J9/VI

Liga 289362978 Información oficial sobre el partido 289362978 en Hattrick

09.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / VI.166 (14484)

Berts Goal Alineación oficial del equipo 'Berts Goal' en el partido 0 - 3 Fiebre de fútbol Alineación oficial del equipo 'Fiebre de fútbol' en el partido
0 - 1 Juan Carlos Ardila (5')
0 - 2 Sergio Orcajada (9')
0 - 3 Miroslav Mili?evi? (66')
Berts Goal Alineación oficial del equipo 'Berts Goal' en el partido 0 - 3 Fiebre de fútbol Alineación oficial del equipo 'Fiebre de fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Berts Goal Alineación oficial del equipo 'Berts Goal' en el partido 4 - 2 Fiebre de fútbol Alineación oficial del equipo 'Fiebre de fútbol' en el partido
Es un cenizo 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,9 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berts Goal

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Berts va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Lucas Valcárcel va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Lucas Valcárcel va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 25 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 205 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Desiderio Zuriarrain de Berts va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Francisco de Asís Sáenz Malo al minut 76 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Berts va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan François Valton va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Roberto Morón va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Fiebre de fútbol

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Passats 5 minuts de partit, FDF es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Juan Carlos Ardila es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 180 Minuto 9 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 9 pels visitants. En Sergio Orcajada va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Miroslav Milićević va aprofitar un error defensiu al minut 66, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a FDF.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Anacleto Francoli quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Adrià Albors, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jorge Fitero després de 68 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Adrià Albors va poder desviar-lo a córner.
  • 280 Minuto 77 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 77 per Sergio Orcajada va anar a parar a la creueta.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 80 (Evento clima: sol, OK técnico): Igor Savović semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.