Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

benjamin5 (773894) - Racing Club Santander-Cantabria (1577898) » 289362824: T31/J13/VI

Liga 289362824 Información oficial sobre el partido 289362824 en Hattrick

06.11.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 13 / VI.163 (14481)

Vilallonga de Ter Alineación oficial del equipo 'Vilallonga de Ter' en el partido 4 - 2 los templarios c. f. Alineación oficial del equipo 'los templarios c. f.' en el partido
Frederico Coelho (12') 1 - 0
Juha Inkilä (20') 2 - 0
2 - 1 Tito Urraburu (63')
Wilson Olefs (65') 3 - 1
3 - 2 Sacha Krijger (83')
Simone Provenzale (86') 4 - 2
Vilallonga de Ter Alineación oficial del equipo 'Vilallonga de Ter' en el partido 4 - 2 los templarios c. f. Alineación oficial del equipo 'los templarios c. f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Vilallonga de Ter Alineación oficial del equipo 'Vilallonga de Ter' en el partido 6 - 0 los templarios c. f. Alineación oficial del equipo 'los templarios c. f.' en el partido
Tiene mala suerte 5.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vilallonga de Ter

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Vilallonga, atacant per l'esquerra al minut 12, va aprofitar el magnífic llançament de Frederico Coelho per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Vilallonga va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juha Inkilä progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Wilson Olefs, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Vilallonga pel centre va donar un gran resultat: el gol de Simone Provenzale va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Vilallonga la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Wilson Olefs. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Alejandro Torrealba de Vilallonga va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juha Inkilä de Vilallonga la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Alexis Alric.

los templarios c. f.

Goles Goles

  • 152 Minuto 63 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Tito Urraburu de templarios després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 151 Minuto 83 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 83 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Sacha Krijger.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 25, quan un error defensiu va deixar Aladino Cuns completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 216 Minuto 33 (Ocasión evento especial rápido + pase): Tito Urraburu va marxar per velocitat al minut 33 i va fer una passada de la mort a Aladino Cuns, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Siebert Nys de templarios va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): Peter Metzger no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Gorka Ortega.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Marco Zittau probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.