Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

molmorja (436457) - Team Barlier (492776) » 289362420: T31/J9/VI

Liga 289362420 Información oficial sobre el partido 289362420 en Hattrick

09.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / VI.156 (14474)

molmorja Alineación oficial del equipo 'molmorja' en el partido 2 - 1 Hondón Nieves C.F. Alineación oficial del equipo 'Hondón Nieves C.F.' en el partido
Martin Philipp Brusinow (5') 1 - 0
1 - 1 Wilson García (11')
Martin Philipp Brusinow (65') 2 - 1
molmorja Alineación oficial del equipo 'molmorja' en el partido 2 - 1 Hondón Nieves C.F. Alineación oficial del equipo 'Hondón Nieves C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
molmorja Alineación oficial del equipo 'molmorja' en el partido 2 - 0 Hondón Nieves C.F. Alineación oficial del equipo 'Hondón Nieves C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

molmorja

Goles Goles

  • 120 Minuto 5 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Martin Philipp Brusinow al minut 5, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al molmorja i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 120 Minuto 65 (Gol de falta): Una falta al minut 65 va provocar un lliure directe. Martin Philipp Brusinow el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del molmorja van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Terence Tamerus, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): molmorja va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Victor Wäschle en un 1 contra 1 amb el porter Dimitri Prud Homme, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de molmorja va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Aleksėjus Burjanas va sortir per sobre el travesser.

Hondón Nieves C.F.

Goles Goles

  • 164 Minuto 11 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Wilson García marqués l'empat. Al minut 11 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Hondón van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Juan Eduardo Caja va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, un refús desafortunat de Mateo Francescoli, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ehud Shirazi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Hondón que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juan Eduardo Caja, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hondón va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Joan Pérez Ponce, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.