Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LS PaKeTS TB GaNaN (1332752) - Proooooooooos FC (309907) » 289361137: T31/J10/VI

Liga 289361137 Información oficial sobre el partido 289361137 en Hattrick

16.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 10 / VI.133 (14451)

LS PaKeTS TB GaNaN Alineación oficial del equipo 'LS PaKeTS TB GaNaN' en el partido 0 - 2 CN TARRACO Alineación oficial del equipo 'CN TARRACO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LS PaKeTS TB GaNaN Alineación oficial del equipo 'LS PaKeTS TB GaNaN' en el partido 2 - 1 CN TARRACO Alineación oficial del equipo 'CN TARRACO' en el partido
Tiene mala suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LS PaKeTS TB GaNaN

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): PaKeTS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marcos Belda va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Orlando Corvese.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alonso Moyano va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Orlando Corvese va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): PaKeTS va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Otto Kleszczewski va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): PaKeTS va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Otto Kleszczewski va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Orlando Corvese va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alonso Moyano de PaKeTS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Matías Passarella de PaKeTS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Matías Passarella de PaKeTS per doble groga al minut 82.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Gonzalo Fitero va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de PaKeTS estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

CN TARRACO

Goles Goles

  • 174 Minuto 41 (Gol de penalti): Al minut 41 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Oscar Fiset va llençar el penal ras arran de pal.
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 48, el TARRACO va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Janne Mähönen, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Života Vranić que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pepe Sevilla de TARRACO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Meindert Bos.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Pepe Sevilla es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.