Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mamabichos Team (774028) - Unió de Rabassaires (1366868) » 289360425: T31/J14/VI

Liga 289360425 Información oficial sobre el partido 289360425 en Hattrick

13.11.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / VI.120 (14438)

EL BELLO Alineación oficial del equipo 'EL BELLO' en el partido 1 - 1 the atrofis team Alineación oficial del equipo 'the atrofis team' en el partido
0 - 1 Juan Antonio Pascual (77')
Cosimo Pancrazi (85') 1 - 1
EL BELLO Alineación oficial del equipo 'EL BELLO' en el partido 1 - 1 the atrofis team Alineación oficial del equipo 'the atrofis team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
EL BELLO Alineación oficial del equipo 'EL BELLO' en el partido 3 - 1 the atrofis team Alineación oficial del equipo 'the atrofis team' en el partido
Tiene mala suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EL BELLO

Goles Goles

  • 110 Minuto 85 (Gol de falta): L'empat per part de BELLO va arribar al minut 85 quan Cosimo Pancrazi va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de BELLO la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): BELLO per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Iván Leoz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Dimitris Tokas, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

the atrofis team

Goles Goles

  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Juan Antonio Pascual va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): atrofis va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ignác Mlatec va desviar el xut final de Venanci Miret després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Luis Cadorra va marcar al minut 22 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip atrofis Víctor Mencía quasi marca al minut 38 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Venanci Miret l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de atrofis va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Geurt van den Bos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): David Gisbert va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ignác Mlatec, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del atrofis van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en David Gisbert, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.