Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RealJaen CF (123679) - los locos bajitos (434858) » 289360309: T31/J13/VI

Liga 289360309 Información oficial sobre el partido 289360309 en Hattrick

06.11.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 13 / VI.118 (14436)

Geo_Kat Alineación oficial del equipo 'Geo_Kat' en el partido 2 - 2 real_oviedin Alineación oficial del equipo 'real_oviedin' en el partido
0 - 1 Julen Zornoza (36')
Artur ?t?pánek (37') 1 - 1
1 - 2 Andrus Teeäär (60')
Nikandrs Gail?tis (63') 2 - 2
Geo_Kat Alineación oficial del equipo 'Geo_Kat' en el partido 2 - 2 real_oviedin Alineación oficial del equipo 'real_oviedin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Geo_Kat Alineación oficial del equipo 'Geo_Kat' en el partido 1 - 3 real_oviedin Alineación oficial del equipo 'real_oviedin' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,9 % 6,2 % 72,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Geo_Kat

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Geo_Kat s'esgargamellaven dempeus per esperonar Artur Štěpánek que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 37 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 113 Minuto 63 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Nikandrs Gailītis de Geo_Kat va aconseguir igualar el partit al minut 63, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 33 (Ocasión de penalti): Al minut 33, Geo_Kat va disposar d'un penal a favor, però el xut de Murat Duman va ser aturat per Peter Götterup-Tang.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Inozens Gromer de Geo_Kat va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Marcel Beyme de Geo_Kat va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 86 de partit, quan un jugador de Geo_Kat, en Jon Drijber, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Sigurds Freimanis ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

real_oviedin

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Amb 36 minuts jugats, Julen Zornoza de real_oviedin va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): real_oviedin agafava avantatge al minut 60 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Andrus Teeäär amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Hugo Arizmendi López de real_oviedin va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Julen Zornoza que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de real_oviedin a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Andrus Teeäär va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Julen Zornoza, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.