Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lliga de campions (308369) - F.C. Fernudama (310689) » 289358067: T31/J13/VI

Liga 289358067 Información oficial sobre el partido 289358067 en Hattrick

06.11.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 13 / VI.78 (14396)

Chupitín Team Alineación oficial del equipo 'Chupitín Team' en el partido 1 - 3 Invencibles FC Alineación oficial del equipo 'Invencibles FC' en el partido
Luis Olives (54') 1 - 0
1 - 1 Vitomil Potokar (60')
1 - 2 Vitomil Potokar (67')
1 - 3 Vitomil Potokar (72')
Chupitín Team Alineación oficial del equipo 'Chupitín Team' en el partido 1 - 3 Invencibles FC Alineación oficial del equipo 'Invencibles FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Chupitín Team Alineación oficial del equipo 'Chupitín Team' en el partido 3 - 2 Invencibles FC Alineación oficial del equipo 'Invencibles FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,8 % 10,7 % 23,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chupitín Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Luis Olives, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Chupitín se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 54.
  • 109 Minuto 60 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Bienvenido Collel es va complicar la vida al minut 60 intentant esquivar Vitomil Potokar en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Invencibles, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Carl Christian Have Christensen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Chupitín a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Luis Olives va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Chupitín per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Óscar Neira va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carl Christian Have Christensen va estar a punt d'acabar en gol al minut 52, però el porter visitant Marino Pratarolo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 53 per blocar una centrada d'en Imre Gere va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Chupitín.

Invencibles FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 67 (Gol por la derecha): El jugador de Invencibles Vitomil Potokar va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 67 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 108 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Alfio Cancelarich és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Vitomil Potokar perquè aconseguís el 1 - 3. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paulus van Hoogendorp de Invencibles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Christian Manzano López de Invencibles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 55 (Lesión leve): Jamie Alaister de Invencibles va abandonar el terreny de joc després de 55 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Christian Manzano López va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 78 (Tirita): Era el minut 78 quan després d'una dura entrada, el jugador Marino Pratarolo de Invencibles s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.