Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOSMIOS (779800) - Villa de Nava (1417978) » 289357744: T31/J2/VI

Liga 289357744 Información oficial sobre el partido 289357744 en Hattrick

21.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / VI.73 (14391)

LOSMIOS Alineación oficial del equipo 'LOSMIOS' en el partido 0 - 3 Abeja Maña Alineación oficial del equipo 'Abeja Maña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LOSMIOS Alineación oficial del equipo 'LOSMIOS' en el partido 2 - 0 Abeja Maña Alineación oficial del equipo 'Abeja Maña' en el partido
Tiene mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOSMIOS

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): LOSMIOS van sortir al contraatac al minut 27, però Moritz Strezerberg va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Üzeyir Turanlı va entorpir al marcador d'en Ove Cederflod per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Ben Carstensen no oblidarà el que li va passar durant el minut 84. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Manuel Dantas de LOSMIOS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Üzeyir Turanlı, jugador de LOSMIOS, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 86. Olaf Groenewegen, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Abeja Maña

Goles Goles

  • 143 Minuto 24 (Gol de contra por la derecha): El jugador Fernando Eurico Correia de Abeja es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 186 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Abeja amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Julián Miro, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 116 Minuto 71 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 71, en Luis Madrid del Abeja va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Heiderich Brodzki que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): En Lusitano Bonito va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Abeja sortien al contraatac. La falta llançada per Lusitano Bonito va sortir força alta sense massa perill.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 76 (Tirita): Passats 76 minuts de joc, en Lusitano Bonito de Abeja va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.