Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Pota Blava (989024) - Malinois7cat (120002) » 289356862: T31/J5/VI

Liga 289356862 Información oficial sobre el partido 289356862 en Hattrick

11.09.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / VI.57 (14375)

Recreativo Granada Alineación oficial del equipo 'Recreativo Granada' en el partido 1 - 1 Kueito United Alineación oficial del equipo 'Kueito United' en el partido
0 - 1 Eleazar Lantaño (33')
Jill Wetzel (70') 1 - 1
Recreativo Granada Alineación oficial del equipo 'Recreativo Granada' en el partido 1 - 1 Kueito United Alineación oficial del equipo 'Kueito United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Recreativo Granada Alineación oficial del equipo 'Recreativo Granada' en el partido 3 - 0 Kueito United Alineación oficial del equipo 'Kueito United' en el partido
Tiene mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recreativo Granada

Goles Goles

  • 114 Minuto 70 (Gol de penalti): Després de 70 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Recreativo, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Jill Wetzel de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Recreativo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 18, quan Jill Wetzel va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Recreativo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Sergio Malagamba, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Reces Olavarría va estar a punt d'avançar els locals al minut 79 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): Shayne Leary de Recreativo va abandonar el terreny de joc després de 12 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Pablo Sepúlveda va entrar en el seu lloc.

Kueito United

Goles Goles

  • 137 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Alexandre Busquet la va convertir en gol amb un remat de cap en Eleazar Lantaño tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 33 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kueito va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Zakhar Kosik, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 29 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Eleazar Lantaño, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Kueito van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 63, però Zbyněk Zbíral va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.