Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cuco team FC (1337727) - Shin Chan United (120397) » 289356592: T31/J7/VI

Liga 289356592 Información oficial sobre el partido 289356592 en Hattrick

25.09.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / VI.52 (14370)

LAYKONA TEAM Alineación oficial del equipo 'LAYKONA TEAM' en el partido 3 - 1 Racing Club de Aranjuez Alineación oficial del equipo 'Racing Club de Aranjuez' en el partido
0 - 1 Sergio Ruiz (5')
Rui Alexandre Margarido (17') 1 - 1
Rui Alexandre Margarido (54') 2 - 1
Agatino Tozzi (81') 3 - 1
LAYKONA TEAM Alineación oficial del equipo 'LAYKONA TEAM' en el partido 3 - 1 Racing Club de Aranjuez Alineación oficial del equipo 'Racing Club de Aranjuez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LAYKONA TEAM Alineación oficial del equipo 'LAYKONA TEAM' en el partido 2 - 0 Racing Club de Aranjuez Alineación oficial del equipo 'Racing Club de Aranjuez' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LAYKONA TEAM

Goles Goles

  • 111 Minuto 17 (Gol por el centro): Rui Alexandre Margarido s'emportà una gran ovació del públic local al minut 17, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 54 (Gol por la derecha): Passats 54 minuts, Rui Alexandre Margarido, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. LAYKONA FC es posava per davant!
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de LAYKONA FC pel centre va donar un gran resultat: el gol de Agatino Tozzi va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): LAYKONA FC va estar a punt de posar-se per davant al minut 18 però Ventzislav Tzutzekov va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rui Alexandre Margarido va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Addie van Alphen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Agatino Tozzi del LAYKONA FC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Agatino Tozzi. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Racing Club de Aranjuez

Goles Goles

  • 170 Minuto 5 (Gol de falta): Al minut 5 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Sergio Ruiz va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Òscar Ibern va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Aranjuez que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 263 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Nizami Songür quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Adolfo Dicastillo de Aranjuez va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alberto Carneiro va prendre el seu rol al minut 84.