Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

maristes ademar (485725) - hijo de fruta (119301) » 289354935: T31/J14/VI

Liga 289354935 Información oficial sobre el partido 289354935 en Hattrick

13.11.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / VI.22 (14340)

Pirates United FC Alineación oficial del equipo 'Pirates United FC' en el partido 2 - 0 pastelawer team Alineación oficial del equipo 'pastelawer team' en el partido
José Manuel Malo (25') 1 - 0
Olivier Passemard (40') 2 - 0
Pirates United FC Alineación oficial del equipo 'Pirates United FC' en el partido 2 - 0 pastelawer team Alineación oficial del equipo 'pastelawer team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pirates United FC Alineación oficial del equipo 'Pirates United FC' en el partido 1 - 2 pastelawer team Alineación oficial del equipo 'pastelawer team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,7 % 14,2 % 61,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pirates United FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar José Manuel Malo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pirates se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 25.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Pirates va aconseguir el 2 - 0 quan Olivier Passemard va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pirates va anar a parar a la dreta de l'atac on en Giuseppe Pogna, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 24 (Tirita (médico)): Franckie Vasseur es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 095 Minuto 69 (Lesión): Fernando Pechuán va sortir coix del terreny de joc, substituït per Vítor Sereno. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Fernando Pechuán ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

pastelawer team

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): pastelawer va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Alan Bergmann es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 253 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 47 en Alan Bergmann va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Zbyšek Máčala va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 82 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Jan Konáš amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alan Bergmann de pastelawer la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xosé Barquín de pastelawer va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 53 (Lesión leve): Després de 53 minuts jugats, Mitchell Sadhu es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jan Konáš.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Víctor Benítez ocupà el lloc d'en John Sutheran al 80 minuts, dos minuts després que el jugador de pastelawer quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.