Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xesol (1461239) - F.C.JRULL (1436788) » 289350439: T31/J10/V

Liga 289350439 Información oficial sobre el partido 289350439 en Hattrick

16.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 10 / V.198 (5711)

Bierzo cib Alineación oficial del equipo 'Bierzo cib' en el partido 5 - 1 RynaMooners Alineación oficial del equipo 'RynaMooners' en el partido
Jörg Fendrich (3') 1 - 0
Ivan Trueta (7') 2 - 0
Alberto Holguín Garralón (21') 3 - 0
Ivan Trueta (73') 4 - 0
4 - 1 Italo D'Agata (81')
Rodrigo Rubio Marín (82') 5 - 1
Bierzo cib Alineación oficial del equipo 'Bierzo cib' en el partido 5 - 1 RynaMooners Alineación oficial del equipo 'RynaMooners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bierzo cib Alineación oficial del equipo 'Bierzo cib' en el partido 3 - 1 RynaMooners Alineación oficial del equipo 'RynaMooners' en el partido
Tiene suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,6 % 0,9 % 11,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bierzo cib

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): El jugador Jörg Fendrich de Bierzo es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ivan Trueta, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): En Alberto Holguín Garralón va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Bierzo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ivan Trueta progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Rodrigo Rubio Marín, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Bierzo.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alberto Holguín Garralón per poc que no incrementa el marcador al minut 67. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però José Ángel Rodríguez Aznar va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 77 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Óscar Ussía, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yorick Fovet de Bierzo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Passats 16 minuts de joc, en Luis Cernesio de Bierzo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

RynaMooners

Goles Goles

  • 115 Minuto 81 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 81 minuts de joc, Italo D'Agata, corrent com un esperitat, superà primer Paolo Causarano per velocitat, i després el porter posant el 4 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del RynaMooners que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Xavier Jaupart, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 253 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): RynaMooners van seguir progressant per la banda dreta. Silvino Lapuente va tenir la seva oportunitat al minut 13, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Aias Mpousinakis quasi redueix la diferència al marcador al minut 76, però una gran estirada d'en Jorge Morales va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 12 (Tirita (médico)): Liberto Busto va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.