Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yustitos FC (992827) - Cotanes F.C. (434010) » 289349334: T31/J14/V

Liga 289349334 Información oficial sobre el partido 289349334 en Hattrick

13.11.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / V.178 (5691)

Kavernicolas F.C. Alineación oficial del equipo 'Kavernicolas F.C.' en el partido 2 - 3 Cotanes F.C. Alineación oficial del equipo 'Cotanes F.C.' en el partido
Christian Viborg (21') 1 - 0
Lasse Holmström (39') 2 - 0
2 - 1 Metod Ko?i? (40')
2 - 2 Csaba Ipach (47')
2 - 3 Tristan Labourier (76')
Kavernicolas F.C. Alineación oficial del equipo 'Kavernicolas F.C.' en el partido 2 - 3 Cotanes F.C. Alineación oficial del equipo 'Cotanes F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kavernicolas F.C. Alineación oficial del equipo 'Kavernicolas F.C.' en el partido 1 - 4 Cotanes F.C. Alineación oficial del equipo 'Cotanes F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kavernicolas F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 21 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 21 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Christian Viborg. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Kavernicolas va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jean-Luc Dellemann, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Lasse Holmström que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 33 quan Jean-Luc Dellemann de Kavernicolas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Jon Olesen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nunzius Lugli va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Kavernicolas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 85, però el xut de Fusitua Anthony des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Brandestini de Kavernicolas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 81 (Lesión): Kavernicolas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Yotam Nesher no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Brúnó Incze al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Lasse Holmström.

Cotanes F.C.

Goles Goles

  • 150 Minuto 40 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Cotanes sembla que dona bons resultats perquè al minut 40, Metod Kočiš va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.
  • 163 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Csaba Ipach que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Tristan Labourier va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Passat el minut 37 de partit, Cotanes va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Metod Kočiš, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 209 Minuto 41 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Fusitua Anthony, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Kavernicolas, però Metod Kočiš no va poder encertar el xut.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Victor Lung va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 284 Minuto 84 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Metod Kočiš de Cotanes al minut 84 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Victor Lung de Cotanes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, John Bengtsson de Cotanes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 25 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Thomas Duthilleul va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Vinício Poiares.