Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pratense c.f. (796726) - Andovalaos (795200) » 289348730: T31/J3/V

Liga 289348730 Información oficial sobre el partido 289348730 en Hattrick

28.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / V.168 (5681)

CHAMBERI_TFE Alineación oficial del equipo 'CHAMBERI_TFE' en el partido 0 - 1 MENISCOS ROTOS TEAM Alineación oficial del equipo 'MENISCOS ROTOS TEAM' en el partido
0 - 1 Yann Martineau (73')
CHAMBERI_TFE Alineación oficial del equipo 'CHAMBERI_TFE' en el partido 0 - 1 MENISCOS ROTOS TEAM Alineación oficial del equipo 'MENISCOS ROTOS TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CHAMBERI_TFE Alineación oficial del equipo 'CHAMBERI_TFE' en el partido 2 - 0 MENISCOS ROTOS TEAM Alineación oficial del equipo 'MENISCOS ROTOS TEAM' en el partido
Tiene mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHAMBERI_TFE

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Víctor Civerio va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Edgar Häuser quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Edgar Häuser va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Hortola es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

MENISCOS ROTOS TEAM

Goles Goles

  • 174 Minuto 73 (Gol de penalti): MENISCOS va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Yann Martineau va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de MENISCOS, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Luca Tulio va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): MENISCOS van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 23, però el xut de Justo Palacios des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 36 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Yann Martineau, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MENISCOS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jorge Ibañez Aldecoa va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Evarist Riba.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 32 (Evento clima: sol, OK técnico): Luca Tulio semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.