Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

wanderley (1437570) - fc potriquillos (1415696) » 289345619: T31/J9/V

Liga 289345619 Información oficial sobre el partido 289345619 en Hattrick

09.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / V.112 (5625)

wanderley Alineación oficial del equipo 'wanderley' en el partido 1 - 2 chonazoteam Alineación oficial del equipo 'chonazoteam' en el partido
Magnus Østenstad (37') 1 - 0
1 - 1 Albin Berruyer (42')
1 - 2 Dario Mazzei (65')
wanderley Alineación oficial del equipo 'wanderley' en el partido 1 - 2 chonazoteam Alineación oficial del equipo 'chonazoteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
wanderley Alineación oficial del equipo 'wanderley' en el partido 3 - 1 chonazoteam Alineación oficial del equipo 'chonazoteam' en el partido
Tiene mala suerte 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,1 % 1,4 % 13,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

wanderley

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): wanderley s'avançava al marcador al minut 37, després d'un rebot que va caçar en Magnus Østenstad per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): wanderley va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Magnus Østenstad va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 240 Minuto 17 (Ocasión de contra de falta): wanderley van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 17 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Eden Kaduri no va ser gens encertat.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Eden Kaduri gairebé va marcar per a wanderley des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En José Paredes del wanderley ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Magnus Østenstad va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Magnus Østenstad va estar a punt de marcar al minut 82 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Randy Rechsteiner de wanderley es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hans Huchthausen de wanderley la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

chonazoteam

Goles Goles

  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 42 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Albin Berruyer de chonazoteam marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): El jugador de chonazoteam Dario Mazzei va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 65 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del chonazoteam que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Manuel Santis, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Sébastien Cerda quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): chonazoteam va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Werner Augustin va desviar el xut final de Nicola Tomasino després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 206 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 77 minuts de joc, Albin Berruyer semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 41 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Manuel Santis se sentia fresc com una rosa.