Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ACME CF (992226) - FC Gascoigne (1370860) » 289341644: T31/J9/V

Liga 289341644 Información oficial sobre el partido 289341644 en Hattrick

09.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / V.41 (5554)

ACME CF Alineación oficial del equipo 'ACME CF' en el partido 1 - 3 chuchis Alineación oficial del equipo 'chuchis' en el partido
0 - 1 Thomi Karr (5')
Adi Kog?lniceanu (7') 1 - 1
1 - 2 Kaiko Koidula (9')
1 - 3 Fábio Ferrão (73')
ACME CF Alineación oficial del equipo 'ACME CF' en el partido 1 - 3 chuchis Alineación oficial del equipo 'chuchis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ACME CF Alineación oficial del equipo 'ACME CF' en el partido 2 - 2 chuchis Alineación oficial del equipo 'chuchis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,9 % 16,7 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ACME CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del ACME s'esgargamellaven dempeus per esperonar Adi Kogălniceanu que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 7 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Atis Veltiņsons va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El ACME va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Eloi Nervo la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 203 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Mesut Palatekin i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a ACME, però el xut de Diederik Salge va sortir bastant desviat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 54 (Lesión leve): En Jaime Narváez Barba de ACME va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ignasi Ramis va prendre el seu rol al minut 54.
  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Eloi Nervo, jugador de ACME, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 85. Diederik Salge, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

chuchis

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de chuchis va ser finalitzada des de l'esquerra per Thomi Karr al minut 5. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 138 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Thomi Karr la va rematar Kaiko Koidula amb una magnífica volea que va fer pujar per a chuchis el 1 - 2.
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al chuchis per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 73. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Fábio Ferrão. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): En Dimitri Lysloff va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Kaiko Koidula després de 26 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gustavo Guirola va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 71 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 71 de partit, quan un jugador de chuchis, en Dimitri Lysloff, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.