Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Gascoigne (1370860) - las lentejas de mama (490255) » 289341616: T31/J3/V

Liga 289341616 Información oficial sobre el partido 289341616 en Hattrick

28.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / V.41 (5554)

chuchis Alineación oficial del equipo 'chuchis' en el partido 2 - 2 Zumaquero Alineación oficial del equipo 'Zumaquero' en el partido
Fábio Ferrão (35') 1 - 0
1 - 1 Martí Farrés (39')
1 - 2 Adalberto Obalín (56')
Kaiko Koidula (77') 2 - 2
chuchis Alineación oficial del equipo 'chuchis' en el partido 2 - 2 Zumaquero Alineación oficial del equipo 'Zumaquero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
chuchis Alineación oficial del equipo 'chuchis' en el partido 2 - 1 Zumaquero Alineación oficial del equipo 'Zumaquero' en el partido
Tiene un resultado normal 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,5 % 0,6 % 9,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chuchis

Goles Goles

  • 120 Minuto 35 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Fábio Ferrão al minut 35, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al chuchis i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del chuchis van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Kaiko Koidula va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fábio Ferrão va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jens Lundstrand va estar a punt d'avançar els locals al minut 52 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Massimiliano Cassero! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Fábio Ferrão de chuchis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 70 (Tirita): Al minut 70 de partit, el jugador Mesut Palatekin de chuchis es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 11 (Evento clima: sol, OK técnico): Kaiko Koidula semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Zumaquero

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Als 39 minuts de partit, Martí Farrés de Zumaquero va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 135 Minuto 56 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Adalberto Obalín va marcar el 1 - 2 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Zumaquero va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Abelardo Vesga, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Zumaquero van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Manuel Catri va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Zumaquero van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 83, però Adalberto Obalín va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Es duien 84 minuts de partit jugats quan Martí Farrés va estar a punt de posar per davant a Zumaquero amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mesut Palatekin va impedir un gol cantat.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 63 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Manuel Catri maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.