Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cachivaches (314904) - A Moniña (438608) » 289340492: T31/J1/V

Liga 289340492 Información oficial sobre el partido 289340492 en Hattrick

14.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / V.21 (5534)

Morcego Alineación oficial del equipo 'Morcego' en el partido 1 - 1 Montones Unidos Alineación oficial del equipo 'Montones Unidos' en el partido
0 - 1 Teijo Kaustola (14')
Aaron Castelijn (71') 1 - 1
Morcego Alineación oficial del equipo 'Morcego' en el partido 1 - 1 Montones Unidos Alineación oficial del equipo 'Montones Unidos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Morcego Alineación oficial del equipo 'Morcego' en el partido 4 - 1 Montones Unidos Alineación oficial del equipo 'Montones Unidos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Morcego

Goles Goles

  • 111 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, Aaron Castelijn va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Morcego va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Stanko Karabatić ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 9 per blocar una centrada d'en Otto Mero va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Morcego.
  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Aaron Castelijn va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 210 Minuto 32 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Eelse van Viersen quasi empata el partit al minut 32, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Billibald Pringsheim va estar a punt d'empatar per a Morcego quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Climent Gràcia va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Cal de Morcego la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 55 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Aaron Castelijn ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Montones Unidos

Goles Goles

  • 116 Minuto 14 (Gol evento especial rápido + pase): Aleksandar Teschl va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Teijo Kaustola, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Montones, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En José María Ginés Meléndez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Roberto Villamandos de Montones va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): Teijo Kaustola va sortir coix del terreny de joc, substituït per Jesús Escarramad. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 090 Minuto 67 (Tirita): Passats 67 minuts de joc, en Roberto Villamandos de Montones va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.