Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cd Yartan (1336096) - koal (1333527) » 289339536: T31/J14/V

Liga 289339536 Información oficial sobre el partido 289339536 en Hattrick

13.11.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / V.3 (5516)

FC Moradone Alineación oficial del equipo 'FC Moradone' en el partido 1 - 0 koal Alineación oficial del equipo 'koal' en el partido
Marko Hibler (79') 1 - 0
FC Moradone Alineación oficial del equipo 'FC Moradone' en el partido 1 - 0 koal Alineación oficial del equipo 'koal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Moradone Alineación oficial del equipo 'FC Moradone' en el partido 4 - 1 koal Alineación oficial del equipo 'koal' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Moradone

Goles Goles

  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Moradone s'avançava al marcador al minut 79, després d'un rebot que va caçar en Marko Hibler per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 9 per blocar una centrada d'en Héctor Enrique Maffioli va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Moradone.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Moradone va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sascha Deisler en un 1 contra 1 amb el porter Dallas Sun, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Narciso Calisaya del Moradone ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Unic Gabriëls va estar a punt d'acabar en gol al minut 61, però el porter visitant Dallas Sun va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sascha Deisler de Moradone va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 34 (Tirita (médico)): Marko Hibler va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Moradone es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

koal

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): El koal va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 24, però en Bari Yousef Haj-Omar va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Desvalls de koal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Philip Kaiser de koal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Stanley Jacques probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Víctor Manuel Avilés, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.