Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Raspanchoas (777700) - Mushroomhead-Crossbreed (800178) » 289339034: T31/J1/IV

Liga 289339034 Información oficial sobre el partido 289339034 en Hattrick

14.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / IV.59 (3482)

Raspanchoas Alineación oficial del equipo 'Raspanchoas' en el partido 2 - 3 Authority Zero Alineación oficial del equipo 'Authority Zero' en el partido
Dijemir Skrapari (38') 1 - 0
1 - 1 César Tomé Viniegra (78')
1 - 2 Miguel Ángel Rubio (84')
Joachim Utterbrant (85') 2 - 2
2 - 3 Paulo Rubio (85')
Raspanchoas Alineación oficial del equipo 'Raspanchoas' en el partido 2 - 3 Authority Zero Alineación oficial del equipo 'Authority Zero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Raspanchoas Alineación oficial del equipo 'Raspanchoas' en el partido 3 - 0 Authority Zero Alineación oficial del equipo 'Authority Zero' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Raspanchoas

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Corria el minut 38 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Dijemir Skrapari, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 114 Minuto 85 (Gol de penalti): Després de 85 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Raspanchoas, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Joachim Utterbrant de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Roberto Lorenzetti del Raspanchoas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Àlex Porta! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Abdel Qasim Khoury, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Roberto Lorenzetti gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eduardo Montes va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Àlex Porta de Raspanchoas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 209 Minuto 82 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Carlos José Jaca, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Authority, però Roberto Lorenzetti no va poder encertar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 80 (Lesión): Raspanchoas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Serafí Monferrer no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava David Halcón al camp.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Raspanchoas va fer una substitució al minut 86. Roberto Lorenzetti va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Dmytro Vaschuk.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 17 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Roberto Lorenzetti se sentia fresc com una rosa.
  • 304 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. potente): Fabían Hewitt estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Authority Zero

Goles Goles

  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): César Tomé Viniegra va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Authority, al minut 78. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Miguel Ángel Rubio va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Paulo Rubio que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Authority.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Authority sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Carlos Cabaços, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 41 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paulo Rubio de Authority la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.