Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cuzcurrita FC (1417715) - Dandy de Tazmania (486258) » 289337362: T31/J5/IV

Liga 289337362 Información oficial sobre el partido 289337362 en Hattrick

11.09.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / IV.29 (3452)

Cuzcurrita FC Alineación oficial del equipo 'Cuzcurrita FC' en el partido 0 - 3 Dandy de Tazmania Alineación oficial del equipo 'Dandy de Tazmania' en el partido
0 - 1 Callum Timou (15')
0 - 2 Nunzio Renna (20')
0 - 3 Alejandro Uscanga (62')
Cuzcurrita FC Alineación oficial del equipo 'Cuzcurrita FC' en el partido 0 - 3 Dandy de Tazmania Alineación oficial del equipo 'Dandy de Tazmania' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cuzcurrita FC Alineación oficial del equipo 'Cuzcurrita FC' en el partido 0 - 2 Dandy de Tazmania Alineación oficial del equipo 'Dandy de Tazmania' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuzcurrita FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 36 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Paolo Arcellano, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Cuzcurrita van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 41, però el xut de Ramón Vilallonga des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 32 de partit, quan un jugador de Cuzcurrita, en Salva Sanmiguel, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Dandy de Tazmania

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 15, quan Callum Timou va posar els visitants Tazmania per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al 20 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Tazmania augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Nunzio Renna es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 180 Minuto 62 (Gol de falta): Passaven 62 minuts quan en Alejandro Uscanga va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 13 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Jérôme Macaigne van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Alejandro Uscanga a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Callum Timou va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 31, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Julio Quinche va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jordi Narváez va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Uscanga, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 40 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Tazmania va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 239 Minuto 61 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Callum Timou va ridiculitzar a en Gil Melancia amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Callum Timou de Tazmania va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.