Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

nuevas glorias (490628) - Grolitros team (992508) » 289336014: T31/J2/IV

Liga 289336014 Información oficial sobre el partido 289336014 en Hattrick

21.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / IV.5 (3428)

El vengador tóxico Alineación oficial del equipo 'El vengador tóxico' en el partido 1 - 1 Grolitros team Alineación oficial del equipo 'Grolitros team' en el partido
Abdelkader Ayadi (31') 1 - 0
1 - 1 August Bellot (81')
El vengador tóxico Alineación oficial del equipo 'El vengador tóxico' en el partido 1 - 1 Grolitros team Alineación oficial del equipo 'Grolitros team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El vengador tóxico Alineación oficial del equipo 'El vengador tóxico' en el partido 2 - 0 Grolitros team Alineación oficial del equipo 'Grolitros team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El vengador tóxico

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): El jugador Abdelkader Ayadi de vengador, després de 31 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 23 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Florentinas Krisčiūnas que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Antonio López del vengador ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Florentinas Krisčiūnas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Gaston Huis in 't Veld de vengador va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Grolitros team

Goles Goles

  • 160 Minuto 81 (Gol de falta): Al minut 81 del partit, August Bellot va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 34 minuts, el Grolitros va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 47 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir August Bellot va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 72, en un 1 contra 1 amb el porter, però Gilad Pollak va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de August Bellot des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carsten Krøger de Grolitros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.