Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bonaros (490674) - Granada Club de Fútbol (795454) » 289334817: T31/J11/II

Liga 289334817 Información oficial sobre el partido 289334817 en Hattrick

23.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 11 / II.3 (3406)

Bonaros Alineación oficial del equipo 'Bonaros' en el partido 1 - 2 Chamartín C.F. Alineación oficial del equipo 'Chamartín C.F.' en el partido
0 - 1 Paul-Marian Zugravu (11')
Arnau Masat (36') 1 - 1
1 - 2 Helge Kuster (62')
Bonaros Alineación oficial del equipo 'Bonaros' en el partido 1 - 2 Chamartín C.F. Alineación oficial del equipo 'Chamartín C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bonaros Alineación oficial del equipo 'Bonaros' en el partido 0 - 3 Chamartín C.F. Alineación oficial del equipo 'Chamartín C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bonaros

Goles Goles

  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Bons va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Arnau Masat, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 58 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Maurizio Igini haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Bons al minut 58.

Chamartín C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Passats 11 minuts de partit, Chamartín es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Paul-Marian Zugravu es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): Chamartín agafava avantatge al minut 62 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Helge Kuster amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Helge Kuster va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Igor Niewiadomy quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ramon Mataix, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 239 Minuto 20 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Iu Vallès va marxar de Juan Cebrián Descalzo en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Chamartín van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Helge Kuster, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 28 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Chamartín va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Igor Niewiadomy, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Igor Niewiadomy va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Vitaly Rakin va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Vitaly Rakin de Chamartín va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 76 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.