Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wasabi SAD (487953) - Cantamañanas (121807) » 289334696: T31/J8/II

Liga 289334696 Información oficial sobre el partido 289334696 en Hattrick

02.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / II.1 (3404)

Atletico Bolichero Alineación oficial del equipo 'Atletico Bolichero' en el partido 0 - 2 Jerrys Football Alineación oficial del equipo 'Jerrys Football' en el partido
0 - 1 Zé Melo (67')
0 - 2 Bernt Nilsen (72')
Atletico Bolichero Alineación oficial del equipo 'Atletico Bolichero' en el partido 0 - 2 Jerrys Football Alineación oficial del equipo 'Jerrys Football' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Bolichero Alineación oficial del equipo 'Atletico Bolichero' en el partido 0 - 2 Jerrys Football Alineación oficial del equipo 'Jerrys Football' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Bolichero

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En Bartłomiej Fiałkowski va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Julio Recio va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bolichero que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Urbano Galazzi va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Torsten Knieper maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Jerrys Football

Goles Goles

  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): Football agafava avantatge al minut 67 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Zé Melo amb mestria.
  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Football va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Bernt Nilsen va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Es duien 27 minuts de partit jugats quan Marcos Cigarán va estar a punt de posar per davant a Football amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lionel Pantufla va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Zé Melo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Football quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Joni Hakala va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Sergiu Demian de Football va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.