Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Patosos (992858) - FC Noia (438430) » 286606356: T31/R1

Copa 286606356 Información oficial sobre el partido 286606356 en Hattrick

11.08.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 1

Tenecan Club Alineación oficial del equipo 'Tenecan Club' en el partido 5 - 2 vilanova f.c Alineación oficial del equipo 'vilanova f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tenecan Club Alineación oficial del equipo 'Tenecan Club' en el partido 2 - 2 vilanova f.c Alineación oficial del equipo 'vilanova f.c' en el partido
Tiene bastante suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,0 % 26,9 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tenecan Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Ronny Schiemel va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Tenecan.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Tenecan va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 34 Julian Matthes va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Tenecan va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Oliver Reichinger va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 130 Minuto 72 (Gol de falta): Midas van Zwol va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 72 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 1.
  • 135 Minuto 82 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Lambert Blomer de Tenecan va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Oliver Reichinger va estar a punt d'avançar els locals al minut 7 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 85 (Tirita (médico)): Modesto Ustariz va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Tenecan es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 092 Minuto 88 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Tenecan puguin veure en Julian Matthes jugant de nou; ja que al minut 88 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Dietmar Steinrücke el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

vilanova f.c

Goles Goles

  • 163 Minuto 32 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 32. L'anotador per vilanova va ser Fabian Lederer, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 152 Minuto 86 (Gol por la izquierda): El 5 - 2 el va apuntar al seu compte particular Iago Rancón de vilanova després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Francisco Zuazu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 80, quan un error defensiu va deixar Karri Sitari completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mario Nadal de vilanova es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paulo Villametide de vilanova amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.