Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

a.c alcorcon (990997) - bola de dragon (1462069) » 286604751: T31/R1

Copa 286604751 Información oficial sobre el partido 286604751 en Hattrick

11.08.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 1

Ace Ventura Alineación oficial del equipo 'Ace Ventura' en el partido 1 - 3 bola de dragon Alineación oficial del equipo 'bola de dragon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ace Ventura Alineación oficial del equipo 'Ace Ventura' en el partido 2 - 0 bola de dragon Alineación oficial del equipo 'bola de dragon' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ace Ventura

Goles Goles

  • 101 Minuto 57 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Bruno Geay trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bruno Geay va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Kazuyuki Iseki va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Radosław Sasin va estar a punt d'empatar per a Ventura quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Kazuyuki Iseki va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bruno Geay de Ventura la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75 de partit, Bruno Geay de Ventura va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Radosław Sasin de Ventura es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 15 (Lesión): Ventura es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Valentín Salafranca no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Gianluigi Benedetti al camp.

bola de dragon

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de dragon va ser finalitzada des de l'esquerra per Oz Blum al minut 13. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): En Jaromír Formánek entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al dragon, un peu providencial d'en Jørn Heitmann va situar el 0-2 al panell digital.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 76, dragon va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ingo Stickroth.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Tudor Pãtroi de dragon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Jørn Heitmann de dragon va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Piotr Nasierowski de dragon va abandonar el terreny de joc després de 37 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Kenneth Wilson va entrar en el seu lloc.