Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HaydA Haydu (1431030) - U.D Telyco (993144) » 286603594: T31/R1

Copa 286603594 Información oficial sobre el partido 286603594 en Hattrick

11.08.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 1

HaydA Haydu Alineación oficial del equipo 'HaydA Haydu' en el partido 0 - 3 U.D Telyco Alineación oficial del equipo 'U.D Telyco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HaydA Haydu Alineación oficial del equipo 'HaydA Haydu' en el partido 1 - 2 U.D Telyco Alineación oficial del equipo 'U.D Telyco' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,4 % 0,4 % 91,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HaydA Haydu

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de HaydA va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Roberto Speranzon va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de HaydA, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En Joachim Franica va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de HaydA van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sergiu-Vasile Olărescu va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): Roberto Speranzon quasi marca en una jugada assajada de córner que John Aujla havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Pedro César Fuster Medina va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 87 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergiu-Vasile Olărescu de HaydA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Passats 29 minuts de joc, en Józef Bukała de HaydA va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

U.D Telyco

Goles Goles

  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): Telyco agafava avantatge al minut 44 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Miguel Cueva amb mestria.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52, Josep Gabarron va augmentar l'avantatge de Telyco a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57, Telyco va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Artek Ankudowicz, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Ivars Darviņš, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Arménio Corte-Real no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Arménio Corte-Real va estar a punt de posar per davant a Telyco amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ivars Darviņš va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Arménio Corte-Real va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Burkhard Kräusslich de Telyco es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.