Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bombastic F.C (989313) - AyaHuesca (992449) » 286603327: T31/R1

Copa 286603327 Información oficial sobre el partido 286603327 en Hattrick

11.08.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 1

villaouruz team Alineación oficial del equipo 'villaouruz team' en el partido 0 - 8 Rumano CF Alineación oficial del equipo 'Rumano CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
villaouruz team Alineación oficial del equipo 'villaouruz team' en el partido 0 - 9 Rumano CF Alineación oficial del equipo 'Rumano CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

villaouruz team

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 16 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Fernando Quero després que el jugador de villaouruz li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 8 (Tirita (médico)): Fernando Quero es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Rumano CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador de Rumano Settimio Gallina va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 11 (Gol por el centro): Nicki Tofte va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 11, i va fer pujar el 0 - 2 per a Rumano.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29, Rumano va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Aldo Angelo Bassini, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 37 de partit va donar a Rumano l'avantatge per 0 - 4. Tristan Mory en va ser l'anotador.
  • 137 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Gabriel Błachucki va anar a parar al cap de Tristan Mory que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Rumano el 0 - 5.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Settimio Gallina va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del villaouruz. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Víctor Mayol la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Rumano es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 7 arribava al minut 51.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, José Carlos Romero va augmentar l'avantatge de Rumano a 0 - 8 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): José Carlos Romero va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 80, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Ramón Villa, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 82 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Rumano va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Tristan Mory es va quedar sol davant del porter, al minut 83. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gabriel Błachucki de Rumano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Carlos Romero de Rumano es va guanyar la targeta groga merescudament.