Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vic Team (441076) - Los roedores (995673) » 286603321: T31/R1

Copa 286603321 Información oficial sobre el partido 286603321 en Hattrick

11.08.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 1

TXATINES FC Alineación oficial del equipo 'TXATINES FC' en el partido 2 - 3 Patapúm FC Alineación oficial del equipo 'Patapúm FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TXATINES FC Alineación oficial del equipo 'TXATINES FC' en el partido 1 - 2 Patapúm FC Alineación oficial del equipo 'Patapúm FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,7 % 3,2 % 79,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TXATINES FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64, TXATINES aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Alexander Takev va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Al minut 5, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): TXATINES per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Alexander Takev va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 209 Minuto 58 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Giobbe Turone, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Patapúm, però Alexander Takev no va poder encertar el xut.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de TXATINES, Jesús Ebazquin, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ian Zanoni, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Godot Eigner va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de TXATINES i 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Jørgen Tandrup xutant per a TXATINES va fer anar la pilota just on la volia, però Godot Eigner, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de TXATINES Giuseppe Equizi va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Edward Murry de TXATINES anava molt fort i col·locat però Godot Eigner no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 3.

Patapúm FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 56 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Fernando García Carpintero que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Patapúm.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Marek Tomaszewski va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Patapúm que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Marek Tomaszewski quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 97 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Patapúm la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 271 Minuto 104 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marco Rensink ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Marian Vasile de Patapúm va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Frederic Casadejust de Patapúm va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Nicolas Lévêque va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Patapúm a la tanda de penals: 2 - 2!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Patapúm Alfredo García Sala no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fulgencio Gomide es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Patapúm Marian Vasile va intentar enganyar Fulgencio Gomide amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 3.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Patapúm, Josef Janovský, col·locà la pilota just a les mans d'en Fulgencio Gomide. El marcador: 2 - 3.