Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Baixo Miño (775510) - Adidas C.D (1335207) » 286603064: T31/R1

Copa 286603064 Información oficial sobre el partido 286603064 en Hattrick

11.08.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 1

FC Marionetes Alineación oficial del equipo 'FC Marionetes' en el partido 3 - 1 Hedgren Juniors Alineación oficial del equipo 'Hedgren Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Marionetes Alineación oficial del equipo 'FC Marionetes' en el partido 1 - 2 Hedgren Juniors Alineación oficial del equipo 'Hedgren Juniors' en el partido
Tiene suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,7 % 0,6 % 89,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Marionetes

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador Hidde Minderhout de Marionetes, després de 8 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 130 Minuto 19 (Gol de falta): Al minut 19 en Petre Iancu va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Carlos Napoleón es va introduir dins la defensa central al minut 44, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, Vivien Pailloux de Marionetes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marko Peltola de Marionetes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): En Tórfinn í Gongini de Marionetes va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alejandro Aladrén va prendre el seu rol al minut 63.

Hedgren Juniors

Goles Goles

  • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): Un mica després, Allen Currie de Hedgren va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Hedgren va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 31, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Mirosław Ozorowski.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Mirosław Ozorowski quasi redueix la diferència al marcador al minut 75, però una gran estirada d'en Guang Jing Zhong va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vasco Neves de Hedgren va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 7 (Lesión): Andreas Strömerberg no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ignacio Bizama.
  • 095 Minuto 44 (Lesión): Hedgren es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Sébastien Gourlain no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jesús Zamorano al camp.