Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Almogavers (488055) - Eargasm (995655) » 284098306: T30/R8

Copa 284098306 Información oficial sobre el partido 284098306 en Hattrick

09.06.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 8

F.C. Almogavers Alineación oficial del equipo 'F.C. Almogavers' en el partido 2 - 0 A-Typics Alineación oficial del equipo 'A-Typics' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Almogavers Alineación oficial del equipo 'F.C. Almogavers' en el partido 1 - 2 A-Typics Alineación oficial del equipo 'A-Typics' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,8 % 46,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Almogavers

Goles Goles

  • 120 Minuto 53 (Gol de falta): 李 (Li) 云欣 (Yunxin) va donar a Almogavers un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 108 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 70, en Giuseppe Fortis la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Miguel Torre Roxas que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Pau Quiñones va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Almogavers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, Hugues Boure arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Torben Klinggaard va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Miguel Torre Roxas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Pau Quiñones de Almogavers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Hugues Boure, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

A-Typics

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Joel Pouhakka va marcar al minut 14 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ehud Zandberg de A-Typics amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Verona de A-Typics va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 22 de partit, quan un jugador de A-Typics, en Gandring Sukirmanto, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): A-Typics va fer una substitució al minut 38. Ehud Zandberg va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Lucas Bloxham.
  • 095 Minuto 55 (Lesión): Joel Pouhakka no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Paul Zelic.