Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Club Fran (1461520) - Ilusionistas CF (492826) » 283370246: T30/R5

Copa 283370246 Información oficial sobre el partido 283370246 en Hattrick

19.05.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 5

priego Alineación oficial del equipo 'priego' en el partido 2 - 6 Ilusionistas CF Alineación oficial del equipo 'Ilusionistas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
priego Alineación oficial del equipo 'priego' en el partido 1 - 2 Ilusionistas CF Alineación oficial del equipo 'Ilusionistas CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,0 % 2,3 % 81,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

priego

Goles Goles

  • 104 Minuto 35 (Gol de penalti): El públic de priego va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 35, va xiular un penal pels locals. Armin Bobolecki no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.
  • 140 Minuto 80 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el priego va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Armin Bobolecki aconseguint el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de priego va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Yıldırım Onur Satı, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 221 Minuto 112 (Ocasión por el centro): En Joseph Günes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de priego se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor De la Hera de priego va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Armin Bobolecki no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Armin Bobolecki va xutar fora per a priego, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Yıldırım Onur Satı de priego va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de priego, Víctor De la Hera, col·locà la pilota just a les mans d'en Mauro del Cerro. El marcador: 2 - 4.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ulfert Past de priego anava molt fort i col·locat però Mauro del Cerro no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 5.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Michele Dulabone de priego va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 6.

Ilusionistas CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador de IRG Liborio Omicini va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 17 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 115 Minuto 34 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Marcos Illera era molt més ràpid que el defensa Michele Dulabone. Al minut 34, el jugador de IRG va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Mika Juola, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Mika Juola va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Marko Hämmerle es va quedar sol davant del porter, al minut 75. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Michele Dulabone no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Marcos Illera estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Liborio Omicini al minut 79, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 273 Minuto 104 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 104, quan en Rene Los va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Santiago Romero Soriano es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Al minut 27 de partit, el jugador Marko Hämmerle de IRG es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de IRG Tālivaldis Lopiņš no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Kostas Mastoras es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Mika Juola de IRG, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Kostas Mastoras en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de IRG, Santiago Romero Soriano, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Liborio Omicini va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 6.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de IRG Rene Los va intentar enganyar Kostas Mastoras amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 6.