Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

catalunya_lliure (991619) - Cnosos (308960) » 283370000: T30/R5

Copa 283370000 Información oficial sobre el partido 283370000 en Hattrick

19.05.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 5

catalunya_lliure Alineación oficial del equipo 'catalunya_lliure' en el partido 4 - 6 cnosos team Alineación oficial del equipo 'cnosos team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
catalunya_lliure Alineación oficial del equipo 'catalunya_lliure' en el partido 1 - 4 cnosos team Alineación oficial del equipo 'cnosos team' en el partido
Tiene bastante suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

catalunya_lliure

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Ewold Zandstra va donar a catalunya_lliure un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Dacio Juara va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de catalunya_lliure, Vasile-Petru Cretu, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 111 Minuto 62 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 62, Dacio Juara de catalunya_lliure empatava el partit: 3 - 3.
  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip catalunya_lliure va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Enric Recordà va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Dacio Juara, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ildelfonso Fontauret s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Moritz Leipnitz de catalunya_lliure va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. José María Jiménez Gracia va prendre el seu rol al minut 37.

cnosos team

Goles Goles

  • 152 Minuto 43 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Marc Gener va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 43 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): El jugador visitant Miguel Casasola va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 44 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a cnosos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Marcel Raventós.
  • 174 Minuto 75 (Gol de penalti): cnosos va posar-se per davant 3 - 4 mitjançant un penal polèmic que Marcel Raventós va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Javier Diego va aprofitar un error defensiu al minut 76, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 3 - 5 al marcador per a cnosos.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Gilberto La Plaza Blas va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 82, i va fer pujar el 4 - 6 per a cnosos.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 25 de partit, quan un jugador de cnosos, en Eduardo Biglino, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.