Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Siurellets (797624) - Atl. Tarraconiense (315061) » 283130931: T30/R4

Copa 283130931 Información oficial sobre el partido 283130931 en Hattrick

12.05.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 4

Siurellets Alineación oficial del equipo 'Siurellets' en el partido 4 - 0 Atl. Tarraconiense Alineación oficial del equipo 'Atl. Tarraconiense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Siurellets Alineación oficial del equipo 'Siurellets' en el partido 0 - 1 Atl. Tarraconiense Alineación oficial del equipo 'Atl. Tarraconiense' en el partido
Tiene mucha potra 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Siurellets

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Siurellets va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 41, quan Diego Zumalburu, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 134 Minuto 42 (Gol de penalti): Siurellets va obtenir un penal al minut 42, que va llançar a la perfecció Iván Viuda. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 186 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 3 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Siurellets. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Magdaleno de la Gala va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Diego Zumalburu va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Diego Zumalburu de Siurellets va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Henrique Trindade que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 205 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Siurellets va estar a punt de marcar quan Diego Zumalburu va fer una passada impressionant a Óscar Olano, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Siurellets van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Diego Zumalburu va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, José Marina de Siurellets va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Atl. Tarraconiense

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tarraconiense va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Quique Bedia va sortir per sobre el travesser.