Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sparky's (120898) - Lizeo (1436208) » 283130700: T30/R4

Copa 283130700 Información oficial sobre el partido 283130700 en Hattrick

12.05.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 4

Guerrero Oscuro Alineación oficial del equipo 'Guerrero Oscuro ' en el partido 0 - 4 Homotecias Vectoriales CF Alineación oficial del equipo 'Homotecias Vectoriales CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Guerrero Oscuro Alineación oficial del equipo 'Guerrero Oscuro ' en el partido 1 - 3 Homotecias Vectoriales CF Alineación oficial del equipo 'Homotecias Vectoriales CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,7 % 0,9 % 87,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guerrero Oscuro

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Guerrero va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Roberto Peren va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Roberto Peren de Guerrero va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 80 (Tirita (médico)): Cristóvão Gouveia va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Guerrero estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Homotecias Vectoriales CF

Goles Goles

  • 105 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Moisés Artime va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Mădălin Nan va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Vectoriales posava el marcador 0 a 1.
  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Guerrero. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mădălin Nan la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Vectoriales es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 15.
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): Al minut 39 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Vectoriales, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Sijmen Dijke va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 81 de partit va donar a Vectoriales l'avantatge per 0 - 4. Mădălin Nan en va ser l'anotador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yorrick Euler.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arnon Botelho de Vectoriales la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Aniello Corrado de Vectoriales va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jean Cochard va prendre el seu rol al minut 40.