Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Club Fran (1461520) - Postiguet f.c. (119398) » 282885940: T30/R3

Copa 282885940 Información oficial sobre el partido 282885940 en Hattrick

05.05.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 3

priego Alineación oficial del equipo 'priego' en el partido 3 - 1 CACIQUES C.F. Alineación oficial del equipo 'CACIQUES C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
priego Alineación oficial del equipo 'priego' en el partido 4 - 0 CACIQUES C.F. Alineación oficial del equipo 'CACIQUES C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

priego

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 els aficionats van embogir quan en Víctor De la Hera va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de priego.
  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Jorne Algoet va anar directament als peus de Yıldırım Onur Satı que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Joseph Günes, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a priego.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): priego per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 8, quan Manuel Rodríguez Marín va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 10 per blocar una centrada d'en Jorne Algoet va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de priego.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Manuel Rodríguez Marín va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Matthias Golm va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de priego va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Enrique Ortigueira, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Matthias Golm al minut 67 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Yıldırım Onur Satı va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Federico Navarro de priego va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Federico Navarro es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

CACIQUES C.F.

Goles Goles

  • 151 Minuto 79 (Gol por el centro): CACIQUES van mostrar una bona compenetració quan al minut 79 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Ricardo Meseguer va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Mikael Hart va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Kostas Mastoras, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lukas Ebmer de CACIQUES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 77 (Evento clima: sol, OK técnico): En Per Honore va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.