Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

udc patatas crudas (779459) - Atletico Calatrava (990745) » 282885875: T30/R3

Copa 282885875 Información oficial sobre el partido 282885875 en Hattrick

05.05.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 3

Escobillas de retretre Alineación oficial del equipo 'Escobillas de retretre' en el partido 2 - 3 Club At.Madrid Alineación oficial del equipo 'Club At.Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Escobillas de retretre Alineación oficial del equipo 'Escobillas de retretre' en el partido 1 - 3 Club At.Madrid Alineación oficial del equipo 'Club At.Madrid' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,7 % 4,0 % 77,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Escobillas de retretre

Goles Goles

  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Escobillas s'avançava al marcador al minut 71, després d'un rebot que va caçar en Mikael Söderstrand per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Escobillas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Roxer Osinde progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en Eberhart Robbers va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Escobillas.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rob Rice va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Luigi Pogna va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mitja Anastasio de Escobillas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Club At.Madrid

Goles Goles

  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Raphaël Kasmi de At.Madrid després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 164 Minuto 80 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de At.Madrid al minut 80. Filemón Sinde va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2
  • 116 Minuto 107 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 107, en Filemón Sinde del At.Madrid va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Fernando Torres que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Filemón Sinde va rebre molts aplaudiments. Al minut 38 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 274 Minuto 41 (Ocasión de penalti): Al minut 41 de partit, Filemón Sinde de At.Madrid va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Elías Cadaval quasi aconsegueix empatar per At.Madrid al minut 78, però Rafael Lucas va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 98 (Ocasión por la izquierda): Es duien 98 minuts de partit jugats quan Raphaël Kasmi va estar a punt de posar per davant a At.Madrid amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rafael Lucas va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Matteo Placidi de At.Madrid amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): El jugador de At.Madrid Manuel Schoeneberg va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Raphaël Kasmi va entrar en el seu lloc.