Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Swat Protection F.C (1462588) - Atl. Nuberos (1461552) » 282883499: T30/R3

Copa 282883499 Información oficial sobre el partido 282883499 en Hattrick

05.05.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 3

Azukiki pa los calvos Alineación oficial del equipo 'Azukiki pa los calvos' en el partido 1 - 2 dcamina Alineación oficial del equipo 'dcamina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Azukiki pa los calvos Alineación oficial del equipo 'Azukiki pa los calvos' en el partido 2 - 1 dcamina Alineación oficial del equipo 'dcamina' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,3 % 18,0 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Azukiki pa los calvos

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 13 minuts, el tirador de faltes del Azukiki va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Libor Kacálek, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Azukiki va anar a parar a la dreta de l'atac on en Wendolin Maderholz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Azukiki va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Xoel Abollo en un 1 contra 1 amb el porter Jesús Floreaga, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 es va veure una gran oportunitat per a Azukiki per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ruben Signoretta, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 28 (Tirita (médico)): Pere Torras va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Azukiki estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

dcamina

Goles Goles

  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 en James Mullen va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 82 minuts quan Aulis Läspä va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a dcamina.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): James Mullen va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Wendolin Maderholz va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de dcamina van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Joan Montcada va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, un refús desafortunat de Berto Gurriarán, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però James Mullen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Aulis Läspä de dcamina, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 74, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Joan Montcada de dcamina va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Al minut 65 en Miguel Ángel Caravantes va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Aulis Läspä, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.