Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD FONTETA (794813) - las toupas (797806) » 282883495: T30/R3

Copa 282883495 Información oficial sobre el partido 282883495 en Hattrick

05.05.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 3

Arroz_a_la_Cubana Alineación oficial del equipo 'Arroz_a_la_Cubana' en el partido 0 - 3 las toupas Alineación oficial del equipo 'las toupas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arroz_a_la_Cubana Alineación oficial del equipo 'Arroz_a_la_Cubana' en el partido 3 - 0 las toupas Alineación oficial del equipo 'las toupas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arroz_a_la_Cubana

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Pietro Remonato va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Arroz_a_la_Cubana enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 286 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Arroz_a_la_Cubana, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Ashod Papazyan va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): Pietro Remonato de Arroz_a_la_Cubana va abandonar el terreny de joc després de 75 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Mogens Villadsen va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, OK potente): Ashod Papazyan no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

las toupas

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): Amb 15 minuts jugats, Leandro Adão de toupas va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Marcel Škrovira va augmentar l'avantatge de toupas a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Lauri Kuusijärvi el va rematar Ioan Oanã amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): toupas quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Anton Van Vaerenbergh va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.