Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cagarela FC (435275) - Stars Madrid C.F (491513) » 282883276: T30/R3

Copa 282883276 Información oficial sobre el partido 282883276 en Hattrick

05.05.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 3

Cagarela FC Alineación oficial del equipo 'Cagarela FC' en el partido 2 - 6 Rapido Pi Alineación oficial del equipo 'Rapido Pi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cagarela FC Alineación oficial del equipo 'Cagarela FC' en el partido 2 - 1 Rapido Pi Alineación oficial del equipo 'Rapido Pi' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,5 % 1,1 % 12,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cagarela FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Lluís Marc Bardina, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Cagarela se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 37.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Cagarela va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Eduardo Bayón progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Theodor Heijdt va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Carlos Pérez-Serrano va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Theodor Heijdt va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Cagarela.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ufuk Ertuna es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 68 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Maximillian Steertpogg, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Cagarela Eduardo Bayón va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Reyes Pérez de Lara de Cagarela anava molt fort i col·locat però Carlos Pérez-Serrano no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Lluís Marc Bardina, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Carlos Pérez-Serrano va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Cagarela i 2 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Lars Schanze de Cagarela va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Cagarela, Hayati Yaşar Sabiha, col·locà la pilota just a les mans d'en Carlos Pérez-Serrano. El marcador: 2 - 5.

Rapido Pi

Goles Goles

  • 140 Minuto 60 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Rapido el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Aventino Calidónio va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): Als 80 minuts de partit, Luis Gerardo Faria de Rapido va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Rapido sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alejandro Verdejo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 31 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 285 Minuto 106 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Luis Gerardo Faria, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Era el minut 72 quan després d'una dura entrada, el jugador Víctor Marín de Rapido s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Enrique Jiménez tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Luis Gerardo Faria de Rapido va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 3.
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): A en Aventino Calidónio de Rapido li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Hayati Yaşar Sabiha posant el 2 - 4 a l'electrònic.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Rapido, Oscar Viudes, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Élder Calazans va xutar fora per a Rapido, el marcador es va quedar igual: 2 - 5, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): Charles Brier de Rapido, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Hayati Yaşar Sabiha en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 6.