Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sport villa de vallecas (48777) - RSC HUESCA (491654) » 282882270: T30/R3

Copa 282882270 Información oficial sobre el partido 282882270 en Hattrick

05.05.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 3

Barrilete comico C.F. Alineación oficial del equipo 'Barrilete comico C.F.' en el partido 0 - 4 RSC HUESCA Alineación oficial del equipo 'RSC HUESCA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barrilete comico C.F. Alineación oficial del equipo 'Barrilete comico C.F.' en el partido 0 - 2 RSC HUESCA Alineación oficial del equipo 'RSC HUESCA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barrilete comico C.F.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 18 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 18 de partit, quan un jugador de Barrilete, en Bruno Queirós, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

RSC HUESCA

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Corneli Martorell sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Enrique Herreruelo que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19, Corneli Martorell va augmentar l'avantatge de Sporting a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Viggo Hedeland de Sporting va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 27. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al 68 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Sporting augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jaime Jibaja es rifés el porter i marqués el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Jaime Jibaja va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Joan Francesc Matarodona després de 32 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pep Lluís Palau va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jaime Jibaja va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Gervasi Estruch quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pep Lluís Palau, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Felipe Ribera després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pep Lluís Palau va poder desviar-lo a córner.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sporting va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jaime Jibaja, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Landelino Negreiros de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): Sporting va fer una substitució al minut 26. Mauro Rubio va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Gervasi Estruch.