Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Colorines S.A.D. (1366500) - SpiraL TeaM (989306) » 282603862: T30/R2

Copa 282603862 Información oficial sobre el partido 282603862 en Hattrick

28.04.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 2

Los Colorines S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Los Colorines S.A.D.' en el partido 4 - 3 SpiraL TeaM Alineación oficial del equipo 'SpiraL TeaM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Colorines S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Los Colorines S.A.D.' en el partido 2 - 0 SpiraL TeaM Alineación oficial del equipo 'SpiraL TeaM' en el partido
Tiene suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Colorines S.A.D.

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 37 minuts, el tirador de faltes del Colorines va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ignasi Ostos, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 110 Minuto 41 (Gol de falta): L'empat per part de Colorines va arribar al minut 41 quan Lapo Frigoli va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 2 - 2, davant l'alegria dels aficionats.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Colorines van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Iván Vargas va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 3 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Passats 78 minuts, Harald Biesenroth, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Colorines es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Umberto Galazzo va entorpir al marcador d'en Harald Biesenroth per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Umberto Galazzo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, János Haraszti de Colorines va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Roberto Tambalo de Colorines va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 83 (Lesión (no subst.)): Quan en Elvio Decandia es va retirar del terreny de joc al minut 83 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de Colorines es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. rápido): János Haraszti va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

SpiraL TeaM

Goles Goles

  • 142 Minuto 11 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 11 minuts quan August Lomholt va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a SpiraL.
  • 119 Minuto 22 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Nils Saner el va rematar Krijn Boonstra amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 2.
  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jürgen Wiefelstede de SpiraL va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Abel Peles va fer una jugada per la banda esquerra, però Jonas de Oliveira va aturar el seu xut.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de SpiraL, l'equip va recuperar la pilota al minut 88 i va contraatacar. En Jürgen Wiefelstede va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.