Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

castores f.c (312056) - The Tòfuls (1435996) » 282603510: T30/R2

Copa 282603510 Información oficial sobre el partido 282603510 en Hattrick

28.04.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 2

darius 1 f.c Alineación oficial del equipo 'darius 1 f.c' en el partido 3 - 4 The Tòfuls Alineación oficial del equipo 'The Tòfuls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
darius 1 f.c Alineación oficial del equipo 'darius 1 f.c' en el partido 2 - 1 The Tòfuls Alineación oficial del equipo 'The Tòfuls' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,7 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

darius 1 f.c

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Giacinto Rofi va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 36.
  • 116 Minuto 81 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 81 minuts quan Krister Högén va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Joppe Wisgerhof, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a darius per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Joppe Wisgerhof, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 9 per blocar una centrada d'en Blagoje Zorić va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de darius.
  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Blagoje Zorić hauria d'haver estat gol al minut 17 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 222 Minuto 106 (Ocasión por la izquierda): darius va estar a punt de posar-se per davant al minut 106 però Joppe Wisgerhof va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 109 (Ocasión por el centro): En Krister Högén del darius ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Pansini.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Al minut 16 de partit, el jugador Blagoje Zorić de darius es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Blagoje Zorić va xutar fora per a darius, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de darius, Dávid Süli, col·locà la pilota just a les mans d'en Adrián Fernández Casariego. El marcador: 2 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Theo Hertl de darius, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Adrián Fernández Casariego en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Ivo Tizón de darius va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de darius Giacinto Rofi va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

The Tòfuls

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Tòfuls va ser finalitzada des de l'esquerra per Ragnar Pettersen al minut 15. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 174 Minuto 38 (Gol de penalti): Quan passaven 38 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Tòfuls. En Micha Westbeek va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tòfuls, l'equip va recuperar la pilota al minut 10 i va contraatacar. En Eckehart Rain va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ragnar Pettersen es va quedar sol davant del porter, al minut 52. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 271 Minuto 101 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alvarado Milán Borja ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 14 (Tarjeta roja directa): Al minut 14, Haiko Mehlhorn de Tòfuls va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Tòfuls, Adrián Fernández Casariego, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Pau Valenzuela Núñez xutant per a Tòfuls va fer anar la pilota just on la volia, però Dante Di Donato, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Alvarado Milán Borja de Tòfuls anava molt fort i col·locat però Dante Di Donato no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Tòfuls Przemysław Jermakowicz no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Dante Di Donato es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Tòfuls Eckehart Rain va intentar enganyar Dante Di Donato amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 4.