Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gavà del Munt (1418436) - CD PETANCA!!! (797149) » 282603154: T30/R2

Copa 282603154 Información oficial sobre el partido 282603154 en Hattrick

28.04.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 2

Meca's team Alineación oficial del equipo 'Meca's team' en el partido 1 - 3 C.F. CallOD Fénix United Alineación oficial del equipo 'C.F. CallOD Fénix United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Meca's team Alineación oficial del equipo 'Meca's team' en el partido 3 - 2 C.F. CallOD Fénix United Alineación oficial del equipo 'C.F. CallOD Fénix United' en el partido
Tiene mala suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,1 % 37,0 % 29,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meca's team

Goles Goles

  • 104 Minuto 64 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Mecas al minut 64. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Mihails Stulpiņš va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Tomas Schättin va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 40 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): Elõd Klemencz hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Kevin Hochleitner havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Raphaël Loncle de Mecas es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 66, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Mecas va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Manuel Martins va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Fatoni Aryo va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Raphaël Loncle de Mecas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 48, Kevin Hochleitner de Mecas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

C.F. CallOD Fénix United

Goles Goles

  • 170 Minuto 11 (Gol de falta): Peer Kalle Krappe va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 11. 0 - 1 per a CallFenix.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al 26 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a CallFenix augmentar el seu avantatge en el marcador, després que José Verbelen es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Mpampis Digenis va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Girben Etienne, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Amitai Orgad quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Melchor Mato, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Peer Kalle Krappe.