Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kasukabe (991164) - La ChiriMoya Mecánica (1456778) » 282602706: T30/R2

Copa 282602706 Información oficial sobre el partido 282602706 en Hattrick

28.04.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 2

kasukabe Alineación oficial del equipo 'kasukabe' en el partido 2 - 0 Taraza Alineación oficial del equipo 'Taraza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kasukabe Alineación oficial del equipo 'kasukabe' en el partido 2 - 0 Taraza Alineación oficial del equipo 'Taraza' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kasukabe

Goles Goles

  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Amaro Iglesias va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 10.
  • 134 Minuto 51 (Gol de penalti): Pierre Marchetti va augmentar la diferència de kasukabe a 2 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Amaro Iglesias gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Erik Löfflmann va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip kasukabe Amaro Iglesias quasi marca al minut 79 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Nelson Iros l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Markel Vizco va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Francisco José Robles haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a kasukabe al minut 89.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Moreno Daoiz de kasukabe es va emportar una amonestació al minut 56 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Mauro Huici va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Taraza

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Taraza va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Adrià Fusalba, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Taraza van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Adrià Fusalba va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En Cesc Camps va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Klaus Rubin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Elvis Incarbona de Taraza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Elvis Incarbona de Taraza va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".