Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

torrado m.b. (48072) - CD Carolingio (122206) » 282602179: T30/R2

Copa 282602179 Información oficial sobre el partido 282602179 en Hattrick

28.04.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 2

torrado m.b. Alineación oficial del equipo 'torrado m.b.' en el partido 2 - 5 CD Carolingio Alineación oficial del equipo 'CD Carolingio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
torrado m.b. Alineación oficial del equipo 'torrado m.b.' en el partido 1 - 6 CD Carolingio Alineación oficial del equipo 'CD Carolingio' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

torrado m.b.

Goles Goles

  • 103 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els seguidors del torrado van tornar a saltar d'alegria al minut 87. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Miguel Ángel Gardosa que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 5.
  • 104 Minuto 88 (Gol de penalti): torrado aconseguia el 2 - 5 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Alexis Dantas al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): torrado va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ezio Ligori va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Giuseppe Corrocher va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Mínguez Tahona es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Alfredo Velázquez no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 301 Minuto 51 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Delfim Santos ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

CD Carolingio

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 15, quan Kim Nilsson va posar els visitants Carolingio per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 36 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Carolingio. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Kim Nilsson xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Ismael Maestre Felices de Carolingio va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 41. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ramón Díaz-Guerra de Carolingio l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 76 de partit.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 82 de partit va donar a Carolingio l'avantatge per 0 - 5. Carlos Iritia en va ser l'anotador.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 86 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Bekir Güniz, en lloc de córrer, relliscava.