Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SteaguadeSolares (1579798) - Atletico piñeiro (777533) » 282602144: T30/R2

Copa 282602144 Información oficial sobre el partido 282602144 en Hattrick

28.04.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 2

El bueno de... Alineación oficial del equipo 'El bueno de...' en el partido 3 - 2 Atletico piñeiro Alineación oficial del equipo 'Atletico piñeiro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
El bueno de... Alineación oficial del equipo 'El bueno de...' en el partido 6 - 1 Atletico piñeiro Alineación oficial del equipo 'Atletico piñeiro' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El bueno de...

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 20 gràcies a la jugada de Nelson Gil Camuñas, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 57 minuts, el tirador de faltes del bueno va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Nelson Gil Camuñas, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 112 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Niklas Breznicky de bueno aconseguir un gol al minut 112 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 110 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Florian Miller! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): bueno es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Héctor Manuel Rodríguez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Fritz Schneiders al camp.

Atletico piñeiro

Goles Goles

  • 163 Minuto 24 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 24. L'anotador per Atletico va ser Víctor Mendía, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): Amb 35 minuts jugats, Rafael Urquioja de Atletico va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jan Dullak va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 9 de joc.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Karl-Richard Polster va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Espasens de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 49 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Víctor Mendía després que el jugador de Atletico li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Attila Korsós de Atletico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.